• ora

Consiliul Local al orașului Urlați propune transformarea străzii 1 Mai în stradă cu sens unic

  • Publicat de Redacția UPTV
  • știri
  • Data publicării: 29 ianuarie 2021 ora 20:26
  • Ultima actualizare: 29 ianuarie 2021 ora 21:54

În data de 28 Ianuarie 2021, un membru al Consiliul Local al orașului Urlați a propus tranformarea străzii 1 Mai în stradă cu sens unic.

Un membru al Consiliului Local al orașului Urlați, pe numele său Alin Alexandrescu, susține pe pagina sa de Facebook că a propus în data de 28 Ianuarie 2021 ca strada 1 Mai să devină stradă cu sens unic de la intersecția cu strada Zambilelor („Han”) până la intersecția cu strada Tudor Vladimirescu („Policlinică”).

Cetățenii care au văzut postarea sunt nemulțumiți de această propunere, aceștia fiind obișnuiți cu actualele semne de circulație. Aplicarea unei astfel de măsuri ar cauza numeroase confuzii din partea celor ce utilizează frecvent această rută.

În continuare, Echipa Urlați Prahova TV dorește să aducă în atenția Primăriei Urlați problemele care ne-au fost semnalate de către cetățeni și care au rămas nerezolvate. 

  1. În ultimii ani, mai mulți cetățeni ne-au adus la cunoștință faptul că străzile din zona cartierelor 11 Iunie, Orzoaia de Sus, Arioneștii Vechi, dar și alte străzi ale orașului Urlați (în special cele de la periferie) devin impracticabile după fiecare ploaie mai puternică. Cetățenii din respectivele cartiere ne-au spus că doresc asfaltarea cât mai rapidă a străzilor pentru a nu mai întâmpina această problemă la fiecare ploaie mai serioasă. Mai jos vă lăsăm un material realizat de noi în 2019, privind această problemă. [Vezi aici postarea]
  2. Vorbind în continuare de cartierele 11 Iunie și Orzoaia de Jos, vă atragem atenția asupra felului în care arată drumul DJ102C, de la ieșire din orașul Urlați către Plavia. Cetățenii cartierelor 11 Iunie și Orzoaia de Jos ne-au semnalat, pe parcursul anilor, faptul că acest drum ar trebui modernizat în regim de urgență, fiind pericol ca drumul să devină impracticabil după aproximativ 1 km, și jumătate de la ieșirea din orașul Urlați, din cauza surpării malului stâng după coborârea „pănții”. După cum poate și primăria a luat la cunoștință, pe lângă faptul că există pericolul ca drumul să devină impracticabil, acest drum nu există trotuar de la ieșirea din orașul Urlați până la Plavia, pe o distanță de 3 km, unde cetățenii să poată merge spre caselor lor în siguranță.
  3. În ultimul an, cetățenii cartierului Arioneștii Noi ne-au adus la cunoștință faptul că după modernizarea stației de epurare, un miros neplăcut poate fi simțit în anumite intervale orare, în funcție de direcția vântului.

Acestea fiind spune, echipa Urlați Prahova TV invită Primăria orașului Urlați, dar și cetățenii să ne semnazele și alte probleme care au rămas nerezolvate, dar printr-o discutie liberă, rațională și civilizată despre ce ar trebui prioritizat în orașul Urlați.

 

Despre Cookies

www.uptv.ro folosește cookie-uri pentru ați îmbunătăți experiența de navigare și pentru a optimiza funcționalitățile acestui website.

Intimitate